Grattis Linnéa - årets vinnare av Det Stora Matbloggspriset!

Igår utsågs vinnarna i årets Matbloggspris och priserna delades ut på mässan Sthlm food & wine. Vinnare av Det Stora Matbloggspriset är bloggen Linneas skafferi med Linnea Seidel.

Linnéa Seidel - vinnare av Stora Matbloggspriset 2016

Torsdag 10 november utsågs vinnarna i årets Matbloggspris och priserna delades ut på mässan Sthlm food & wine. Vinnare av Det Stora Matbloggspriset är bloggen Linneas skafferi med Linnea Seidel. Vi är stolta över att Linnéa varje vecka även bidrar med recept på folk o folk!

Juryns motivering:

- Vi är mycket glada att få utse en riktig veteran till årets Stora Matbloggspristagare. Här har vi en en sann eldsjäl som låtit oss titta in i hennes skafferi under hela det senaste decenniet. Med hög kvalitet på både text och bild har hon på ett personligt sätt inspirerarat sina följare. Hon har frikostigt delat med sig av sina spännande recept som spänner brett mellan, vad hon säger själv, mormors kolakakor till något gott att slänga på grillen.

Vinnarna av Matbloggspris 2016

Matbloggspriset är Nordens äldsta bloggpris och delades ut för första gången 2005. Priset grundades av Christopher Anderton, Deluxive State och sedan 2008 delas det ut på Sthlm Food and Wine fd Mitt kökmässan.