Glöet Gold sätter guldkant på julstämningen.

Glöet Gold är glubblet med glöggens varma kryddor i kombination med det mousserande vinets svalkande bubblor - och en gyllene touch för festen.

Glöet Gold

Glöet var först i världen med att presentera ett färdigt "glubbel" på flaska, en blandning av glögg och bubbel. Glöet Gold är inte bara "sparkling" på grund av bubblorna - den innehåller gyllene flingor som svävar som guldfrost i glaset.

Doften i Glöet Gold kommer från apelsin och citron som samsas med julens kryddor: saffran, kanel, kardemumma, vanilj och kryddnejlika. Smaken är både kryddig och fruktig men samtidigt fräsch och väl balanserad. Vid tillverkningen används ett fruktigt mousserande vin från Spanien som smaksätts med frukt och kryddor och till sist det ätbara glittret av purpurin.

Vänder du flaskan försiktigt innan du öppnar den så blandas flingorna i drycken och skapar en festligt gnistrande effekt. Det ger en varm lyxig julkänsla när den mousserande glöggen hälls upp.

Glöet Gold tillsammans med Glöet Sparkling och Glöet Sparkling White.
Glöet Gold tillsammans med Glöet Sparkling, Glöet Sparkling White och Glöet Sparkling Rosé

Mindre alkohol och mindre socker

Här har man haft fingret i luften och känt av trendvindarna som pekar på att konsumenterna efterfrågar juliga drycker som inte är så alkoholstarka, men heller inte fulla av socker. Glöet Gold innehåller därför inte mer än 8 procent alkohol, och det är den produkt från Glöet med minst mängd socker.

Och det guldiga glubblet har tagits emot väl! Drycken har bland annat vunnit bronsmedalj i prestigefyllda The International Wine & Spirit Competition (IWCS).

Hur serverar man Glöet Gold på bästa sätt?

Servera Glöet Gold sparkling väl kyld i glas för mousserande vin eller gärna i champagnekupor. Vänd försiktigt flaskan upp och ned innan du öppnar den för att fördela "guldet" jämnt i flaskan. Dekorera gärna med pomeransskal eller en limeskiva i glaset.

Glöet Gold Sparkling Glögg

105,00 kr


Glöet Gold Sparkling & Spices har en vacker gul färg där gyllene flingor svävar omkring i glaset. Doften är intensiv med inslag av apelsin och citron som samsas på bästa sätt med tonerna av saffran, kardemumma och kryddnejlika. Smaken är fruktig och kryddig.

Glöet 75

Glöet 75.


Glubbel är festligt och gott att bjuda på som det är, men går faktiskt att använda till så mycket mer när vi pratar om drinkar. Ett bevis är denna Glöet 75 - komponerad av duon bakom populära Instagram-kontot Cocktail Detour.

Läs mer »
Glöet Sparkling Glögg

Glöet


Glöet var först ut i världen med att erbjuda en färdigblandad dryck som består av glögg och mousserande vin.

Läs mer »