La Sangria de la Playa – sommar i en box.

Lagom till sommarens intåg gör en läskande och kryddig färdigblandad sangria entré på Systembolaget. La Sangria de la Playa kommer i en smidig 1,5 litersbox och är lika god att dricka direkt som den är eller att blanda drinkar med.

Sangria de la Playa.

Sangriaboxen för tankarna till sydligare breddgrader och ljumma vindar. En dag på senvåren eller tidiga hösten vid Medelhavet, när solen värmer men inte bränner. Du kanske strosar längs en strandpromenad eller sitter på en avslappnad uteservering, kanske i en pittoresk, spansk badort.

– Det är den underbara känslan vi här vill förmedla i ett glas. Häll upp ett stort glas fyllt med frukt, is och den röda sangrian tillsammans med lite oliver vid sidan och dröm dig bort till en rofylld semester på ett mysigt strandkafé. Solen värmer och drycken förstärker den varma känslan, men är samtidigt svalkande och läskande god, säger Caroline Grundström, Brand Manager på Anora Wine Sweden.

Läcker sangria för alla tillfällen

Den eleganta sangrian är redo att drickas direkt som den är, men kan även avnjutas på flertalet andra sätt. Du kan toppa glaset med sodavatten för en mer läskande dryck med lägre alkoholkhalt, eller blanda en cocktail med den som du bjuder gästerna på under grillkvällen. Med La Sangria de la Playa har du alla möjligheter!

I La Sangria de la Playa hittar du de klassiska smakerna av apelsin och kanel, men även mer komplexa kryddtoner av kryddnejlika och kardemumma. Häll upp sangrian i en stor glaskanna och fyll på med frukt som apelsin, äpple och jordgubbar, samt massor av is. Till den uppfriskande sangrian kan du med fördel servera lite spanska tapas – se förslag på tapas nedan!

Ekologisk och klimatsmart sangria

La Sangria de la Playa är ett vin från Anora, och är i linje med deras genomgående strävan mot hållbara produkter och förpackningar. Sangrian är ekologisk och säljs i en klimatsmart, återvinningsbar 1,5-liters bag-in-box. Den finns i Systembolagets samtliga butiker på hyllan för smaksatta viner.

La Sangria de La Playa

145,00 kr


La Sangria de la Playa har en kryddig, söt, smak med inslag av kanel, mörka bär, apelsin, ingefära och kryddnejlika. Serveras med is som sällskapsdryck, eller används som ingrediens i somriga drinkar. Druvsorterna som ingår är tempranillo, bobal och monastrell.