Chill Out
Mobile image

CHILL OUT Chardonnay
South Africa

CHILL OUT Chardonnay South Africa har en fruktig doft med inslag av fat och gula äpplen. Medelfyllig, lätt aromatisk smak med ton av citrus och grönt äpple.

CHILL OUT Chardonnay South Africa är framtaget för alla tillfällen där ett vitt vin är att föredra. Till mat med asiatisk kryddning eller till fisk och fågel som gärna grillats över öppen eld passar vinet utmärkt.

PET-flaska (750 ml)

Alk: 14 % | Art.nr: 205301 | Pris: 80 kr

Druvsorter: Chardonnay 100%

CHILL OUT Riesling
Germany 

CHILL OUT Riesling Germany har en frisk och fruktig doft med trevliga inslag av päron och citrus. Smaken är fräsch och fruktig med inslag av päron och citrus.

CHILL OUT Riesling Germany är utmärkt till lätta och medelkraftiga fisk och skaldjursrätter samt som sällskapsdryck. Varför inte smörstekt rödspätta med räkor och pressad citron.

PET-flaska (750 ml)

Alk: 12 % | Art.nr: 210401 | Pris: 79 kr

Druvsorter: Riesling 100%

CHILL OUT
Chardonnay Australia

Stor, frisk, fruktig doft med inslag av citrus och tropiska frukter. Medelfylligt och smakrikt med en mjuk och frisk smak av citrus, honung samt viss smörighet.

Vinet CHILL OUT Chardonnay Australia  är gjort på druvan Chardonnay som har skördas nattetid i sydöstra Australien. Nattskörden gör att druvorna hålls svalare och därmed får man ett vin som blir friskare och fruktigare i karaktären.

Bag in box (3000 ml)

Alk: 13 % | Art.nr: 22280 | Pris: 209 kr

Druvsorter: Chardonnay 100 %

CHILL OUT
Red Blend
South Africa

CHILL OUT Red Blend South Africa har en fruktig doft med inslag av grön paprika och hallongodis. Medelfyllig och fruktig smak med liten rökig ton och inslag av björnbär och vanilj.

Servera gärna vinet till smakrika kötträtter, gärna med viltkött. Vinet passar även till de flesta kötträtter på fläsk- och nötkött, framförallt grillade rätter.

PET-flaska (750 ml)

Alk: 14 % | Art.nr: 205201 | Pris: 80 kr

Druvsorter: Pinotage, Cinsaut och Cabernet Sauvignon

 

CHILL OUT Shiraz
California, USA

CHILL OUT Shiraz California, USA har en stor, varm och fruktig doft med inslag av blåbär och körsbär. Fyllig och relativt mjuk smak med koncentrerad frukt. Inslag av körsbär, blåbär, björnbär och ek. Eldig och lång eftersmak.

CHILL OUT Shiraz California, USA passar perfekt till grillat kött och hårdostar!

PET-flaska (750 ml)

Alk: 13,5 % | Art.nr: 2282601 | Pris: 80 kr

Druvsorter: Shiraz

CHILL OUT Cabernet Sauvignon
Petit Verdot
South Africa

CHILL OUT Cabernet Sauvignon Petit Verdot South Africa är ett fruktigt, smakrikt och balanserat vin med karaktär av svarta vinbär, plommon, örter, mörk choklad och fat.

CHILL OUT Cabernet Sauvignon Petit Verdot South Africa passar till medelkraftiga och lite kraftigare kötträtter. Varför inte vitlöksspäckad hel fläskotlettrad med rödvinsås och potatisgratäng

PET-flaska (1000 ml)

Alk: 13,5 % | Art.nr: 244501 | Pris: 79 kr

Druvsorter: Cabernet Sauvignon 80%, Petit Verdot 20%

CHILL OUT Malbec
Argentina

CHILL OUT Malbec Argentina har en generös, mörkfruktig doft med inslag av viol samt kryddor. Smaken är fyllig och fruktig med inslag av björnbär, lakrits och vanilj.

Passar utmärkt till starka ostar och det mesta som är grillat, framförallt mörkt kött.

PET-flaska (750 ml)

Alk: 14 % | Art.nr: 614601 | Pris: 79 kr

Druvsorter: Malbec 85%, Shiraz 15%

CHILL OUT Cabernet Sauvignon Australia

CHILL OUT Cabernet Sauvignon Australia har en medelstor, mycket bärig doft med tydligt inslag av svarta vinbär och körsbär. Medelfyllig, kryddig och generös smak med bra vinbärskaraktär och inslag av svartpeppar och örter.

CHILL OUT Cabernet Sauvignon Australia passar bra till en stek, kyckling och krämig pasta.

Box (3000 ml)

Alk: 14 % | Art.nr: 687309 | Pris: 219 kr

Druvsorter: Cabernet Sauvignon 100%

CHILL OUT
Shiraz California

CHILL OUT Shiraz California har en stor, varm och fruktig doft med inslag av blåbär och körsbär. Fyllig och relativt mjuk smak med koncentrerad frukt. Inslag av körsbär, blåbär, björnbär och ek. Eldig och lång eftersmak.

CHILL OUT Shiraz California passar perfekt till grillat kött och hårdostar!

Box (3000 ml)

Alk: 13,5 % | Art.nr: 2282609 | Pris: 219 kr

Druvsorter: Shiraz

CHILL OUT 
Shiraz Rosé California

Fruktig och frisk doft med inslag av björnbär och hallon. Fruktig och smakrik med toner av hallon, björnbär och körsbär. Lång eftersmak med inslag av örtkryddor.

CHILL OUT Shiraz Rosé California är gjort på druvan Shiraz, druvorna kommer från olika vingårdar runt om i Kalifornien. Efter skörden krossas druvorna och skalen får macerera i musten, vilket ger vinet dess vackert rosa färg och dess fruktiga smak. 

Bag in box (3000 ml)

Alk: 12 % | Art.nr: 3105 | Pris: 219 kr

Druvsorter: Shiraz 100 %

CHILL OUT Sparkling Fläder

 

CHILL OUT Sparkling Fläder har en frisk och fruktig doft med fina inslag av fläder och citrus. Smaken är fräsch med inslag av citrus, stenfrukter och citrus.

Helflaska 750ml (vin) Alkoholfritt

Alk: 0,3 % | Pris: Rek. pris 49 kr

Tillverkning: Är tillverkat av avalkoholiserat vin som man sedan tillsätter druvmustkoncentrat, naturliga aromer och kolsyra. Kommer att finnas på välsorterade ICA butiker från och med vecka 15

Nu lanserar vi de nya alkoholfria CHILL OUT-vinerna!

CHILL OUT Wines är en färgsprakande och mångfacetterad serie viner; rött, vitt och rosé utvalda från vingårdar runtom i världen. Vinerna kommer från Europa, Australien, Nord- och Sydamerika och erbjuder en smak och en stil som är lätt att tycka om.

Mousserat alkoholfritt vin med smak av fläder

Att välja ett vin från CHILL OUT handlar inte om att hitta ”det mest välbalanserade vinet med jordiga toner med en hög syra och en viss fyllighet”. Det handlar om att hitta ett bra vin för ett speciellt tillfälle när man vill umgås och ha det trevligt tillsammans.

CHILL OUT Sparkling White 

CHILL OUT Sparkling White har en trevlig och fruktig doft med inslag av aprikos, persika och citrus. Smaken är fruktig med inslag av aprikos, persika och friska citrustoner.

Helflaska 750ml (vin) Alkoholfritt

Alk: 0,3 % | Pris: Rek. pris 49 kr

Tillverkning: Är tillverkat av avalkoholiserat vin som man sedan tillsätter druvmustkoncentrat, naturliga aromer och kolsyra. Säljs i dagligvaruhandeln. Finns bland annat i välsorterade ICA butiker och kan beställas från delitea.se

Vitt alkoholfritt mousserande

Passar som sällskapsdryck, som apéritif och som drinkingrediens.

Ett självklart val till picknicken

CHILL OUT är ett självklart val där vänner möts upp, oavsett om det är på fest, under en semester eller på picknick. Så slappna av!