Bloody Mary.

Hedda Bruce bjuder på ett Bloody Mary-recept och tipsar om en hemlagad kryddmix som gör det enkelt att blanda din cocktail när det vankas brunch.

Bloody Mary

Bloody Mary är känd för att vara rätt komplicerad att göra då den har så många komponenter. Det vi bartenders gör är att sammanställa de flesta av dem i en butelj som vi sätter etiketten Spice Mix på (alternativt Bloody Mary Mix eller något liknande). Detta för att effektivisera arbetet och garantera en konsekvent smakbild. Därför föreslår Hedda att även ni där hemma blandar ihop en mix som kan ställas i kylen och tas fram när det är dags för brunch och Bloody Mary.

I Heddas Bloody Mary:

Hedda Bruce och en Bloody MaryBloody Mary på bartenderns vis.

Bartendern Hedda Bruce delar med sig av brunchtips i corona-tider och så bjuder vi på lite kuriosa om denna mytomspunna cocktail.

Läs mer
Huevos rancherosHuevos rancheros.

Huevos rancheros är en mexikansk frukosträtt men den passar utmärkt även till lunch eller middag.

Läs mer
BelliniBellini – den klassiska proseccodrinken.

Bellini är en av Italiens mest kända drinkar och görs på Prosecco och vita persikor (succo di pesca). En härligt bubblig och söt drink som passar perfekt som fördrink eller till brunchen!

Läs mer
Frasiga våfflor med glass och chokladsås med päronkonjakVåfflor med egen glass och chokladsås med päronkonjak.

Gör Linnéas frasiga våfflor med silkeslen chokladglass och en otroligt god chokladsås smaksatt med päronlikör. 

Läs mer
Hand kastar upp en flaska KoskenkorvaKoskenkorva

Koskenkorva har en lång historia som började på 1930-talet och har sedan dess nått stora framgångar med sitt breda sortiment.

Läs mer
O.P. Anderson Original med glasO.P. Anderson Distillery

Här produceras svenska snapsklassiker som Gammal Norrlands Akvavit, Bäska Droppar och, inte minst, flaggskeppet O.P. Anderson.

Läs mer