Här är ett recept på en lyxig drink med pigga Blossa Rosé, som passar lika bra till julfirandet som på nyår!
Den här friska drinken går minst lika bra att göra alkoholfri. Använd då Blossa Rosé Alkoholfri samt ett fint alkoholfritt bubbel!
1 dl Blossa Rosé
1 kvist färsk mynta
1 cl pressad lime
6 cl mousserande vin
Blanda alla ingredienser i ett champagneglas och servera.
Finland
99 kr
I smak och doft återfinns Blossas karaktäristiska glöggkryddor kryddnejlika, kardemumma och ingefära, som i Blossa Rosé sammanförs med toner av jordgubbe och tranbär. I jämförelse med en klassisk Blossa ger rosévinet en något friskare profil som också är torrare i smaken.
Blossas lite mer exklusiva glöggserie, Trestjärig, utökas nu med ännu en spännande produkt. Denna gång är det en glögg spetsad med gin som vi välkomnar med öppna armar.
Läs merÅsa Orsvärn är Blossas egen Chief Blender och har gjort samtliga årgångsglöggarna bland annat. Här delar hon med sig av sina tips för den som vill göra hemgjord glögg i vinter.
Läs merÅrets glögg från Blossa 2025 bjuder på något många längtat efter: En klassisk rödvinsglögg som fått en twist som för tankarna till Alperna och värmande glühwein.
Läs merBlossa Rosé är en torrare och fruktigare glögg som har ett friskt rosévin som bas. Blossa Rosé serveras med fördel kall med en isbit eller två i - men självklart kan du värma den också.
Läs mer