Rabarber och rosmarin.

En vacker, syrlig och fräsch drink från Rebecca Hübbes bok Dejlig - att samlas kring mat från morgon till kväll. Om man inte orkar vänta tills rabarbern kommer går det utmärkt att använda fryst!

Drink med rabarber och rosmarin

2

1 h 5 min

Recept: Rebecca Hübbe

Rebecca Hübbe med bokomslag DejligRebecca Hübbe om sin kokbok Dejlig – att samlas kring mat från morgon till kväll.

Vi har pratat med Rebecca Hübbe som är ständigt är aktuell då hon dagligen inspirerar tusentals personer med sina mat- och drinkrecept på matkontot dejligfood. Nu är hon i hetluften med sin bok Dejlig – att samlas kring mat från morgon till kväll.

Läs mer
Pasta med ndujaEn perfekt ndujapasta.

En fantastiskt god pasta med den smakrika bredbara fläskkorven nduja. Receptet kommer från Rebecca Hübbes bok Dejlig - att samlas kring mat från morgon till kväll.

Läs mer
Rhubarb SchmubarbRhubarb Schmubarb.

Rhubarb Schmubarb är en bubblig och läskande drink med smak av rabarber och jordgubbar. Den perfekta drinken under vår och sommar!

Läs mer
Rabarber på skärbräda.Rabarbertider! Här är våra bästa rabarberrecept och tips.

Äntligen tid för rabarber! Rabarberpaj, saft, marmelad – det finns SÅ mycket gott de spröda stängerna kan användas till här har vi samlat allt från recept och drinkar till tips och råd kring rabarber.

Läs mer