Vodka blandat med tomatjuice och kryddig ingefära i denna variant av klassikern Bloody Mary.
Häll is, tomatjuice och vodka i ett glas.
Tillsätt en nypa salt och peppar.
Fyll upp glaset med Ginger Beer och rör om.
Garnera med selleri och färsk ingefära.
Finland
239 kr
Koskenkorva vodka är baserad på två ingredienser av högsta kvalitet: finskt, lokalodlat korn & rent vatten. Vodkan destilleras i byn Koskenkorva i västra Finland. Destilleriet Koskenkorva bygger på bio- och cirkulär ekonomi: 100% av spannmålen används utan att gå till spillo. Användningen av förnybart bränsle har gjort att destilleriet Koskenkorva kunnat minska sina fossila koldioxidutsläpp med mer än 50 procent.
Koskenkorva Vodka är mycket ren och neutral i både doft och smak vilket gör den till en bra ingrediens i cocktails.
Tyskland
17 kr
Thomas Henry Ginger Beer är gjord med noga utvalda ingredienser och bjuder på en unik smakupplevelse; stark och samtidigt överraskande kryddig. Thomas Henry har gett namn åt detta exklusiva urval av drycker. År 1773 lyckades han för allra första gången med att berika vatten med koldioxid i sitt labb i Manchester. Skål!
Den klassiska brunchdrinken Bloody Mary är baserad på vodka, tomatjuice och ett flertal kryddor. Här hittar du receptet.
Läs merEn uppfriskande cocktail där moroten fungerar som bas och där fräscha toner av citrus och apelsin bidrar med en trevlig twist!
Läs merTillverkas genom att färsk ingefära och citronskal får ligga och dra i vodka. Kan drickas som shot eller användas till att blanda fräscha drinkar.
Läs mer2018 utnämndes Anora och destilleriet Koskenkorva till ”Green Company of the Year" för sitt omfattande hållbarhetsarbete vid Koskenkorvas anläggning i Finland.
Läs merKoskenkorva har en lång historia som började på 1930-talet och har sedan dess nått stora framgångar med sitt breda sortiment.
Läs mer