Nyhet

logo
Prisbelönt
ISH Caribbean Spiced Spirit 0,5% 50 cl

ISH Caribbean Spiced Spirit 0,5% 50 cl


Observera att produkten finns att köpa på www.ishspirits.se

Beskrivning

Alkoholfri rom med smak av madagaskarvanilj, muskot och ugnsbakat äpple som ger den runda, lena upplevelse man kan förvänta sig av en klassisk, mörk rom. Karamell, vanilj och muskotnöt. Det är de välbekanta, rika och värmande tonerna av rom som du kan förvänta dig när du njuter av ISH Caribbean Spiced Spirit.

Produktion

Den alkoholhaltiga rommen genomgår en process som kallas "Supercritical CO2 Extraction", en teknik där koldioxid extraherar alkoholen vid 73 bar och 30°C. Extraktionen utförs vid låg temperatur för att bevara rommens naturliga profil. Den alkoholfria rombasen berikas sedan med vanilj från Sava-regionen på Madagaskar, indonesisk muskotnöt och bakat äpple som tillsammans skapar den frodiga, komplexa smaken av en klassisk kryddad rom. Dessutom har vi utvecklat ett unikt destillat som använder skalen från chilifröna för att ge den karaktäristiska värmen vi känner i spritdrycker.

Passar till

ISH Caribbean Spiced Spirit passar bra i favoritromdrinkar som Daiquiris, Cuba Libres och Mojitos. Drycken är inte tänkt att avnjutas ren, utan snarare för att addera romelementet i dina alkoholfria rom-cocktails. Går även bra att använd tillsammans med andra spritdrycker för att på ett enkelt sätt minska alkoholhalten i dina romcocktails.

Kul att veta

Produkten finns att köpa på https://ishspirits.se/

Produkttyp

Alkoholfritt

Alkoholhalt

0,5 %

Volym

0,5 l

Varumärke

ISH SPIRITS

Förslutning

Naturkork