Savyll Mojito Alcohol Free Cocktail

Savyll Mojito Alcohol Free Cocktail

Storbritannien


21,90 kr

Systembolaget nr:

1190915

Se om drycken finns på ditt Systembolag

Beskrivning

Perfekt balans mellan vit rom, lime, mynta och kolsyrat vatten. Aromer av citrus, grönmynta, rosmarin, lime och vingummi blandas med kryddigare inslag.

Produktion

Tillverkas endast av naturliga råvaror och extrakt. Inga artificiella sötningsmedel har använts, utan sötman kommer från naturligt rörsocker. Både veganvänlig, glutenfri och alkoholfri.

Passar till

Serveras väl kyld som aperitif eller sällskapsdrink. Drickes gärna direkt ur burken, men för extra finess, servera med mycket krossad is, några limeklyftor och färsk mynta som garnering. Du kan även muddla färska mynta med träredskap och addera för extra smak.

Kul att veta

Ursprunget till kanske världens mest hyllade romdrink, mojito, är dolt i mystik. Men en sak är säker och det är att den uppstod på Kuba. Lika underbart uppfriskande som drinken är, lika spännande är berättelserna om mojiton. De tar dig tillbaka till 1500-talet och Francis Drakes erövringar och ända fram till romanförfattaren Ernest Hemingway som, enligt legenden, sippade på sin första mojito på Havannas fantastiska restaurang "La Bodeguita del Medio". Oavsett myt, så landar vi i den kända sammansättningen av rom, mynta, socker och lime. Gör nu en ny upptäckt, en alkoholfri mojito skapad av Savyll. Like uppfriskande som en karibisk fläkt, så är denna mojito den perfekta törstsläckaren under varma sommardagar, på storslagna fester och bjudningar och ett perfekt alternativ för den bilburne.

Produkttyp

Alkoholfritt

Systembolaget sortiment

Systembolaget ordinarie sortiment

Alkoholhalt

0,5 %

Systembolaget nr

1190915

Volym

250 ml

Varumärke

Savyll

Förslutning

Annan förslutning

Förpackningstyp

Burk

Förpackningmaterial

Aluminium

Sockerhalt

28 g/liter