Varma drinkar till kalla dagar.
När snön yr och termometern visar en bra bit under nollan värmer vi oss gärna med någon av följande drinkar. Några passar i termosen, andra bäst hemma.
Läs mer »När snön yr och termometern visar en bra bit under nollan värmer vi oss gärna med någon av följande drinkar. Några passar i termosen, andra bäst hemma.
Läs mer »Att gul är påskens färg är det ingen som kan förneka och här tipsar vi om 15 gula drinkar som passar utmärkt på påskkalaset.
Läs mer »En dessert hämtad ur boken "Husmanskost" av Pontus Frithiof och Tor Stålhandske. Samtliga päron går att äta i sin enkelhet med lättvispad grädde. Päronen går även bra att servera som inslag i egna dessertkombinationer.
Läs mer »Bjud på klassiska munsbitar med Västerbottensost och en lyckad kväll har fått sin början!
Läs mer »En vit chokladtryffel med härliga kolatoner från det brynta smöret. En skvätt cognac i tryffeln bryter perfekt av mot allt det söta. Rulla gärna tryfflarna i rostad kokos, hackade hasselnötter eller varför inte lite florsocker.
Läs mer »Linnéa Seidel, populär matbloggare och receptkreatör på folk o folk har skapat ett recept på jultryffel med cognac.
Läs mer »Recept på en uppdaterad variant av George Washington’s klassiska eggnog. Du gör en alkoholfri bas och tillsätter alkohol om så önskas.
Läs mer »En grövre senap med en skvätt cognac blir en god bas till julens skinkgriljering och Linnéa tipsar om hur du får en knaprig yta av brynt smör.
Läs mer »Här får du receptet på Tore Wretmans klassiska pepparstek, Steak Hasse, som var en hyllning till Hasse Ekman (Gösta Ekmans pappa).
Läs mer »Vi bad Oskar Johansson, vår expert på cognac och akvavit, tipsa om sina favoritdrinkar gjorda på cognac. Här är en av dem!
Läs mer »Vår bartender Oskar Johansson tipsar om en av sina favoritdrinkar gjord på Cognac.
Läs mer »