Xanté Dark Chocolate & Pear

Xanté Dark Chocolate & Pear

Estland


262,00 kr

Systembolaget nr:

68802

Se om drycken finns på ditt Systembolag

Beskrivning

Xanté Dark Chocolate & Pear har en doft av mörk choklad och solmogna päron som snyggt smälter ihop med toner av konjak och mörkrostat kaffe. Smaken är söt med en schysst balans av den mörka chokladen, den fruktiga päronsmaken och en touch av konjak.

Passar till

Det finns inte många regler när det kommer till hur Xanté Dark Chocolate & Pear ska avnjutas. Servera den tillsammans med kaffet efter en mastig middag, häll en rejäl skvätt på vaniljglassen eller testa att mixa med en riktigt kall milkshake. Allt är tillåtet i Xantés värld.

Kul att veta

Xanté introducerades på den svenska marknaden 1994 och har sedan dess haft en speciell plats i många svenskars hjärtan, inte minst med hjälp av den trotjänande drinken Lennart.  23 år efter Xantés födelse, fick Xantéfamiljen ett nytillskott i form av Xanté Sparkling & Pear, ett päronbubbel som snabbt blivit så populär att den nu finns  på alla Systembolagsbutiker. Xanté Dark Chocolate & Pear är den tredje ut i raden av Xantéinnovationer i Sverige. Visste du att det anrika bageriet Vetekatten i Stockholm stoltserar med en tårta med just samma kombination? De kallar den Xanté D'or, en löjligt smarrig chokladtårta med touch av päron och cognac från Xanté!

Produkttyp

Likör

Systembolaget sortiment

Systembolaget ordinarie sortiment

Alkoholhalt

35 %

Systembolaget nr

68802

Volym

0,5 l

Varumärke

Xanté

Förslutning

Naturkork

Sockerhalt

170 g/liter