Tänker du på miljön när du väljer vin?
Att vinet är ekologiskt är förstås viktigt, men visste du att en bag-in-box har 90 % lägre klimatavtryck än glasflaskor? Tänk lätt och återvinningsbart.
Läs mer »USA
+ pant 1 kr
Systembolaget nr:
22826
Att vinet är ekologiskt är förstås viktigt, men visste du att en bag-in-box har 90 % lägre klimatavtryck än glasflaskor? Tänk lätt och återvinningsbart.
Läs mer »Ta med dig tacoresterna ut i skogen och laga till en snabb lunch över stormkök. Receptet kommer från boken "Portionen under tian: Äta ute."
Läs mer »Tilltugg ska både vara goda och enkla att göra (så att man kan göra många olika). Här är ett praktexempel på trevligt tilltugg: Lufttorkad skinka med hasselnötter.
Läs mer »Den här italienska dippsåsen har en lång historia och ska traditionellt ätas på samma sätt som en fondue.
Läs mer »Dippsåser och röror är bland det bästa som finnt tycker vi! Här är en läcker och lättlagad dipp med aubergine och smak av miso.
Läs mer »Linnéa bjuder på grillmiddag med grillad kyckling med massor av härliga smaker. Till det gör hon pommes frites av rotfrukter och en egen, försvenskad version av den så populära guacamolen.
Läs mer »En härligt gräddig höstgryta med vilt och svamp från Madeleine Landleys nya bok Grytor. Se recept på hennes jägargryta med skogschampinjoner och lingon här.
Läs mer »Halloween - ett kommersiellt jippo, javisst. Men jag ser det som en anledning till att få fira lite. Laga god mat, umgås med vänner och familj.
Läs mer »Anka är underskattat! Här har Linnéa lagat en underbar rätt som kan bli en ny favorit där hemma. Linda filéerna med bacon och servera med en krämig puré och krispig grönkål. Servera med ett glas Shiraz.
Läs mer »Ugnsbakad brietårta med läckra tillbehör som förhöjer smakerna - kan det bli bättre?
Läs mer »Caramel apples och candied apples är vanliga att se i Nordamerika under höst och vinter, exempelvis på till halloween, thanksgiving eller jul. Här är ett recept för dig som vill testa att göra det läckra äppelgodiset hemma.
Läs mer »