Dryckesskolan | folk o folk
Dryckesskolan
Två glas med grappa

Grappa - vår tids kanske mest orättvist bemötta dryck.

Åtskilliga är vi som envist ryggar till när vi hör någon i vårt sällskap föreslå en liten grappa på maten. Associationer som vanligtvis härleder till en morbrors gamla rakvatten är tyvärr alltför vanligt förekommande. Det är därför hög tid att motbevisa dessa fördomar och med öppna armar välkomna grappan till dess rättförtjänta och givna plats i barskåpen landet runt.

Naturell hummer med vin

Vilket vin ska man välja till naturell och gratinerad hummer?

folk o folk har provat fram vilka viner som passar bäst till både naturell och tillagad hummer.

Gratinerad hummer

Linnéa bjuder på ett enkelt och lyxigt recept på hummer.

Om du älskar hummer och vill prova något annat, rekommenderar vi att gratinera den enligt Linnéas recept. 

Drinkar med Xanté.

Jonas och Sanna visar hur man gör två olika drinkar på Xanté.