Explorer Medvind
Mobile image

MEDVIND


DEN FÖRSTA LIMITERADE KOLLEKTIONEN MED KLASSISKA REGNPLAGG FRÅN EXPLORER. EN KÄRLEKSFULL HYLLNING TILL DEN SVENSKA SOMMAREN. 

Du tänker, att sommaren är solig, okomplicerat och rätt glad. Men du vet, att den oftast är nyckfull, regnig, melankolisk och alldeles ljuvlig. Medvind är Explorers hyllning till den sanna svenska sommaren. Den sommar som är fester under bar himmel i växlande väder, vattenpölar, blöta nätter och kvällsdopp i regnet. Med en limiterad kollektion med klassiska regnplagg möter Explorer sin favoritårstid. Passa på, för väderprognosen antyder att plaggen kan ta slut snabbt. 

KLASSISK REGNJACKA I UNISEXMODELL

Sväng runt i hällregnet klädd i regnjacka av klassisk modell från Stutterheim, handgjord med dubbelsvetsade sömmar. Jackan är ofodrad, stängs med tryckknappar och vid luvan finns en justerbar dragsko. Vem du är spelar ingen roll, det här är en unisexmodell som passar alla.

VATTENTÄT BUCKET HAT

Handsydd allvädershatt i vaxad bomull från Stutterheim, fodrad med mjukt bomullstyg. Se till att hålla stilen i alla väder med en klassisk bucket-hat i sydväst-version. 

VÄSKA I SLITSTARKT REGNJACKE-TYG

Skydda dina prylar och din picknick-mat i en slitstark väska i regnjacke-tyg från Stutterheim. Vaxad bomull och lagom långa bärremmar gör den till (den regniga) sommarens smartaste väska

Världen behöver sina upptäcktsresande. Nyfikna, oprentiösa och innovativa typer som med törst på livet fortsätter upptäcka nya hamnar och trampa nya sädesfält. För hur skulle man fått veta att spanmål kan omvandlas till vodka i världsklass? Och hur skulle man fått veta att gin och tonic är en ovanligt lyckad kombination? Och att vodka och nyponsoppa inte är det? Explorers upptäckarlust och energi har gjort oss till Sveriges mest sålda vodka. Blindtest efter blindtest visar att smaken uppskattas av alla sorters människor, precis som vi vill ha det. Vi står stolt och stadigt på den svenska jorden, men vi står aldrig still. Vi fortsätter testa nya smakkombinationer, miljösmarta lösningar, innovativa produkter och överraskande samarbeten. Vår resa började redan 1958 och den är långt ifrån över. För vad är det man brukar säga, man når inga oceaner om inte skeppet vågar släppa land ur sikte. 

KOLLEKTIONEN: