Flädertiser

 

Flädertiser är en ny, läskande god och samtidigt sofistikerad drink bestående av Hallands Fläder och den lätt kolsyrade äppeldrycken Appletiser.

Recept för en Flädertiser:
4 cl Hallands Fläder
12-16 cl Appletiser (finns i välsorterade dagligvarubutiker)


Servera drinken i vinglas med is och några skivor lime!

Appletiser

Appletiser är framställt av en unik blandning av tio olika äppelsorter som kolsyras lätt. Den har en lyxig uppfriskande smak som lämpar sig mycket bra som del i en drink eller cocktail. Appletiser lanserades i Sverige under 2016, men är en över 50 år gammal dryck med rötter i Sydafrika.

Hallands Fläder

Hallands Fläder har en fyllig, blommig och frisk fläderkaraktär med inslag av kanel och en liten sötma. Det kryddade brännvinet är kanske mest känd som en självklar del i samlingen snapsar som serveras på midsommar- och julbordet men passar även utmärkt som del i cocktails eller drinkar!

Håll utkik i sommar!

Flädertiser serveras på ett stort antal krogar över hela Sverige i sommar. Det går lika bra att testa den nya drinken på en solig uteservering någonstans i landet som att blanda drinken själv hemma! 

  • Klicka på Beställ-knappen vid de produkter du vill beställa. Du skickas då vidare till Systembolagets hemsida.

  • På systembolaget.se loggar du in eller skapar ett konto om du inte redan har ett. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen och slutför köpet. Systembolaget skickar en orderbekräftelse till din e-postadress.

  • Varorna skickas till det Systembolag eller ombud som du valt. När varorna anlänt till butiken får du ett SMS eller ett e-mail. Det tar normalt 5–6 dagar.