Stora roséguiden.
Rosévin blir alltmer populärt och inte bara något vi dricker under sommarmånaderna. Här får du en guide kring hur du väljer rosévin utefter mat, tillfälle och sammanhang.
Läs mer »Superenkel och fräsch cocktail - rosévin som mixas med frysta jordgubbar, lime och sockerlag.
Superenkel och fräsch cocktail för varma sommarkvällar. Men, du behöver lite förberedelsetid för att frysa rosévinet, så preppa gärna dagen innan du vill göra din frosé.
375 ml rosévin
1/2 dl sockerlag
1/2 dl vodka
3 msk saft från färsk lime
Frys in rosévinet i iskuber. Det går också bra att hälla direkt i en zip-lock bag (1l.) som du fryser in till en sorbet.
Mixa isbitarna av rosévin i en blender tillsammans med sockerlag, limesaft och vodka.
Servera i vackra glas.
235,00 kr
CHILL OUT är en fruktig rosé med smak av hallon, persika, körsbär och blodapelsin. God i denna rosédrink men passar även till lättare rätter med ljust kött, sallader och grillad fisk.
Rosévin blir alltmer populärt och inte bara något vi dricker under sommarmånaderna. Här får du en guide kring hur du väljer rosévin utefter mat, tillfälle och sammanhang.
Läs mer »Linnéa har gjort tilltugg som passar perfekt till ett glas rosé. Rädisor med ostdipp och spett med frukt, mozzarella och vedrökt karré.
Läs mer »Daiquirin kom till för över 100 år sedan runt en malmgruva på Kuba. Här ger vi dig en modernare och ännu godare variant på den klassiska drinken. Nämligen en Frozen Strawberry Daiquiri!
Läs mer »Den klassiska mexikanska drinken Margarita kommer här i en god och populär frozenvariant. Drinken har samma ingredienser som orginalet men här får den en mer läskande och svalkande ton.
Läs mer »