Ulrika Grahl har skapat tre lyxiga chokladtryfflar fyllda med godsaker som passar perfekt till årets festliga stunder.
Till det nya året har Ulrika Grahl tagit fram tre olika tryfflar att förgylla kvällen med. Ulrica Grahl har bakat i stort sett hela livet. Hon leder kurser i pralintillverkning och har även gett ut en bok i ämnet: "Choklad för själen".
- Att tillverka en underbart god tryffel eller en dessert medan man dansar runt i köket, ger mig livsenergi och inspiration.
Underbar spritsad tryffel smaksatt med rom! Vackra små skapelser som garanterat kommer att imponera på gästerna.
Läs merDessa rökiga whiskytryfflar är riktigt svåra att motstå. Perfekta till nyårets vickning!
Läs merTill det nya året har Ulrika tagit fram tre olika tryfflar att förgylla kvällen med.
Läs merChokladexperten Ulrica har tagit fram fyra julinspirerade chokladtryfflar. Här får du recept på smarrig pärontryffel med Xanté!
Läs mer