Manhattan är en klassisk och välkänd cocktail med whiskybas, söta inslag och bittra toner. Här är en spännande variant med mörk rom istället för whisky!
5 cl Barracuda Caribbean Dark
2 cl söt vermouth
Ett stänk bitter
Häll söt vermouth, lite bitter och rom i ett bostonglas.
Addera isbitar och rör om till dess att blandningen är kyld.
Sila den ner i ett förkylt martiniglas och garnera med en apelsinzest.
Nederländerna
320 kr
Basen i den här drinken är en mörk rom från Barracuda. Den har en nyanserad, fruktig och något kryddig smak med sötma och tydlig fatkaraktär samt inslag av torkad frukt, knäck, arrak, rostade nötter, vanilj, kardemumma och aprikosmarmelad.
En svalkande och somrig romdrink som passar utmärkt för de lata dagarna i hängmattan eller som fördrink på sommarfesten.
Läs merHär har Linnéa gjort en makalöst god chokladtårta som är fylld och täckt med en härlig chokladkräm som fått smak av rom.
Läs merInför lanseringen av Barracuda Caribbean Dark fick Niklas Falkman äran att sätta ihop denna drink. Både läskande och snygg.
Läs merSmakrik romdrink med varma toner av julens kryddor såsom kanel, kryddnejlika, apelsinskal, vanilj och ingefära. Garnera med en apelsintwist med nejlikor för en julig touch!
Läs mer