Koskenkorva Rhubarb!
Liksom varumärkets övriga likörer har Koskenkorva Rhubarb en naturlig och äkta smak samt presenteras i en vacker glasflaska med träkork.
Koskenkorva Rhubarb är välbalanserad och naturligt frisk samt är gjord på färska rabarber och granatäpple.
Den passar perfekt att dricka kall som den är eller som ingrediens i en fruktig cocktail.
Koskenkorva Rhubarb Alkoholhalt: 21% | Volym: 500 ml | Nr: 50380 |
Pris: 173 kr
Koskenkorva Rhubarb
173,00 kr
Beställ till ditt Systembolag
Klicka på knappen för att slutföra beställningen på Systembolagets hemsida. Vill du få vårt nyhetsbrev med produktnyheter, recept och tips? Fyll då även i din epostadress.
E-post
Vi på folk o folk och Anora åtar oss att skydda dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i Anoras personuppgiftspolicy. Genom att lämna dina personuppgifter här accepterar du vår personuppgiftspolicy.
Rhubarbie
Du behöver:
40 ml Koskenkorva Rhubarb 60 ml tranbärsjuice 60 ml tonic apelsinskiva
Så här gör du:
Häll i rikligt med is i ett vinglas och häll över ingredienserna. Rör om och garnera med en apelsinskiva. Klart!
Burning Storm
Du behöver:
20 ml Koskenkorva Rhubarb 20 ml mörk rom ginger beer lime Så här gör du:
Fyll ett glas med is och häll över alla ingredienser. Rör om, garnera med lime och servera.
Rhubarb Smash
Du behöver:
40 ml Koskenkorva Rhubarb 30 ml citronjuice 10 ml sockerlag 10 myntablad skummad äggvita
Så här gör du:
Mät upp alla ingredienser i en shaker. Skaka hårt och sila ned i ett kylt glas med is. Garnera och servera.
Rhubarb Spritz
Du behöver:
40 ml Koskenkorva Rhubarb 40 ml Dry Prosecco 40 ml kolsyrat mineralvatten apelsin Så här gör du:
Mät upp alla ingredienser i en shaker. Skaka hårt och sila ned i ett kallt glas med is. Garnera med apelsin och servera!
Rhubarb Mojito
Du behöver:
40 ml Koskenkorva Rhubarb 30 ml limejuice 10 ml sockerlag 10 myntablad 30 ml kolsyrat mineralvatten
Så här gör du:
Mät upp alla ingredienser i en shaker. Skaka hårt och sila ned i ett kallt glas med is. Garnera och servera.
Rhubarb Schmubarb
Du behöver:
40 ml Koskenkorva Rhubarb 40 ml färskpressad jordgubbsjuice 40 ml mousserande vin lime, färska jordgubbar till garnering
Så här gör du:
Fyll upp ett vinglas med is och häll i Koskenkorva Rhubarb. Toppa med färskpressad jordgubbsjuice och mousserande vin. Pressa ned en limeskiva, rör om och garnera med lime och färska jordgubbar. Klart!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.
Få tips om nya drycker, mat- & drinkrecept, chans att delta i provningar och tävlingar.