Topp 3: Nyårsdrinkar.

Är du på jakt efter festliga och flärdfulla drinkar till nyår? Här får du våra tre bästa nyårsdrinkar. 

Nyårsdrinkar

Snart är det dags att skåla in det nya året! Här hittar du tre goda drinkar som passar perfekt till den glimrande och sprakande nyårsaftonen. Kan serveras både som fördrinkar som efter middagen eller till tolvslaget. 

Singapore SlingSingapore Sling.

Singapore Sling är en fruktig gindrink med örtiga toner som uppfanns av Ngiam Tong Boon, bartender på Raffles Hotel i Singapore för över hundra år sedan.

Läs mer
French MartiniFrench Martini.

French Martini är en elegant drink med fruktiga inslag av hallon och ananas. En utsökt och inte minst vacker drink som passar perfekt att bjuda på innan nyårsmiddagen.

Läs mer
Sparkling JulepSparkling Julep.

Sparkling Julep är en enkel men festlig cocktail med mousserande vin och pärontoner från Xanté. Passar utmärkt för dig som vill pimpa nyårsbubblet till tolvslaget!

Läs mer

Champagneflaskor - bästa bubblet till nyårBästa bubblet till nyår - så väljer du rätt.

Nyårsafton är årets bubblogaste kväll och att välja rätt dryck kan höja upplevelsen. Här tipsar vår dryckesexpert Mats Claësson om bästa bubblet till nyår.

Läs mer
Tilltugg till nyår, 12 recept.Tilltugg till nyår – 12 läckra recept.

Inled nyårsfirandet med några enkla tilltugg och snittar som ger en lyxigt festligt stämning. Här tipsar vi om några tilltugg till nyår som passar utmärkt med ett gott bubbel.

Läs mer
Kreativ och fin nyårsdukning, asiatisk stil.Kreativa dukningar till nyår - expertens bästa tips.

Lena Djuphammar och Gunilla Johansson står bakom ”Dukat”, en inspirerande bok med tips på kreativa dukningar för olika tillfällen. Folk o folk har pratat med dem och fått lite goda tips för ett vackrare bord.

Läs mer
Nyårsmeny med fyra rätter till nyårsmiddagen 2022.Nyårsmeny: 4 festliga recept med vintips.

Dags att fira in det nya året, och hur gör man det bättre än med riktigt god mat och dryck? Här har Linnéa tagit fram fyra rätter särskilt för sista kvällen 2022.

Läs mer