Parmesanrostade rotfrukter med pinjenötter, palsternackspuré och kalvfilé.

Varmrätten till Linnéas trerättersmeny som består av kalvfilé med parmesanrostade rotfrukter och palsternackspuré!

Parmesanrostade rotfrukter, palsternackspuré och kalvfilé

4 portioner

1 h 0 min

Varmrätten på Linnéas trerättersmeny består av kalvfilé med parmesanrostade rotfrukter och palsternackspuré. Magiskt gott!

2 vintips i olika prisklass till kalvfilén:

Fler recept till middagsmenyn

Recept: Linnéa Seidel

Laxsallad med avokadokräm och rökt majonnäsSallad med halstrad, sesampanerad lax, avokadokräm och rökt majonnäs.

Linnéa har skapat en trerättersmeny för alla stunder då något eller någon finns att fira.

Läs mer
Krämig chokladmousse med romganacheKrämig chokladmousse med romganache.

Som avslut på middagen bjuder Linnéa här på en krämig chokladmousse med romganache.

Läs mer
Björnbärsglaserad kalkonbröstfilé med potatismos och rostad vitlök.Björnbärsglaserad kalkonbröstfilé med potatismos och rostad vitlök.

Linnéa bjuder på vad som kanske kan vara världens bästa kalkonrecept.

Läs mer
Soppa med grönsakerGrönsakerna på topplistan genom tiderna.

Matforskaren Richard Tellström berättar om vår relation till grönsaker genom tiderna och vilka grönsaker som toppat svenskarnas listor.

Läs mer