Picklad blomkål och rödlök.

De perfekta tillbehören till tacos och pulled pork! Dessa smakrika pickles gör du snabbt och enkelt.
Picklad blomkål och rödlök.
Rating
30 min

Picklad blomkål och rödlök

100 g blomkål, rå hyvlad
1 rödlök
½ dl ättika (12%)
1 dl strösocker
1 ½ dl vatten
1. Lägg grönsakerna i varsin skål eller burk. Koka upp lagen.
2. Dela upp lagen och häll varm lag över rödlöken och kall lag över blomkålen. Låt dra minst en halvtimme.
3. Servera pulled pork, bönröra, picklade grönsaker och nachos som tilltugg.
Systembolagsnummer: 72740 99,00 kr

När du väljer rödvin till tacos och tex mex ska du undvika sträva viner. Välj ett fruktigt vin som Chile con Carne där smaken är mjuk med inslag av mörka frukter och bär samt en stänk av vanilj. 

Se också

Hemlagat är bäst! Och enklare än vad du tror. Hoppa över kryddpåsen och gör din egen avokadoröra. Extra god blir guacamolen om du mortlar i stället för att mixa avokadon och låter den vara lite bitig!

Läs mer
Utskrift
Relaterat Innehåll

Se om produkten finns i lager på ditt Systembolag

Ingen butik vald Aktuell Systembolagsbutik:

Finding nearest stores...

Systembolagsbutiker som har produkten i lager