Ta det bästa från två världar och kombinera dem! Blir det sillsallad över? Ställ fram den på bordet i en fin burk och servera med lite gott knäckebröd till
Ta det bästa från två världar och kombinera dem! För vad vore våre högtider utan sill och ägg? Blir det sillsallad över? Ställ fram den på bordet i en fin burk och servera med lite gott knäckebröd till!
Vispa grädden tjock, blanda i gräddfil, majonnäs och senap.
Skär ner äpple, rödbetor och sill i små tärningar. Skala och finhacka löken. Blanda alla ingredienser, tillsätt gärna lite spad från rödbetorna för extra härlig färg. Smaka av med salt och peppar. Låt stå svalt minst 30 minuter. Gärna längre.
Koka äggen och låt svalna helt i kallt vatten. Dela sedan äggen och klicka på sillsalladen. Dekorera med lite krasse.
Sverige
265 kr
O.P. Anderson Björk har en kryddig och frisk karaktär med toner av björksav och björkknopp, citronzest samt den klassiska O.P.-kryddningen kummin, anis och fänkål.
Recept: Linnéa Seidel
En sallad med lax och små fina vaktelägg pryder sin plats på påskbordet.
Läs merMarinerad lammytterfilé med ugnsrostade rotfrukter och gräddsås passar utmärkt till påskbordets alla läckerheter.
Läs merEn otroligt god kolapaj med vispad hallonpannacotta till. Dessutom har jag smaksatt själva pajfyllningen med en skvätt Southern Comfort!
Läs mer