Björnbärsglaserad kalkonbröstfilé med potatismos och rostad vitlök.

Linnéa bjuder på vad som kanske kan vara världens bästa kalkonrecept.

Björnbärsglaserad kalkonbröstfilé med potatismos och rostad vitlök.

4

1 h 0 min

Idag bjuder jag på ett härligt recept på kalkonbröstfilé med fina smaker från björnbär, färsk rosmarin, lök, vin och rostad vitlök. En perfekt höstmiddag att bjuda på när det som nu är riktigt mörkt om kvällarna och man vill tända lite ljus och äta gott tillsammans med vänner och familj. Till min kalkonbröstfilé har jag gjort ett av mina favoritrecept. Nämligen potatismos med ugnsrostad vitlök. Har ni inte testat detta - ja då har ni gått miste om något! Vitlök som rostas hel i ugnen får en otroligt mild och nästan söt smak, vilket passar otroligt bra i det här moset!

Vin till björnbärsglaserad kalkonbröstfilé:

Recept: Linnéa Seidel

Italiensk bistecca med potatis och rosmarinItaliensk Bistecca Fiorentina med saltkokt delikatesspotatis.

Bistecca Fiorentina är en klassisk italiensk kötträtt som tillagas väldigt enkelt och där köttet står i centrum.

Läs mer
Pastasallad med rökt lax i tre djupa tallrikarPastasallad med rökt lax.

Linnéa har gjort en matig pastasallad med rökt lax som passar perfekt till picknicken. Vi bjuder på dryckestips till salladen och fler goda picknickrecept.

Läs mer
Grillad tonfisk med tillbehör, på stenskiva med sås i skål bredvid.Grillad tonfisk med mango- och avokadosalsa.

Grillsäsongen är äntligen igång och vad är egentligen godare än grillad tonfisk? Här matchas tonfisken med goda tillbehör som salsa gjord på mango, avokado och gurka.

Läs mer
Kalkon med fyllning och skysåsHelstekt kalkon med fyllning och skysås.

Den helstekta kalkonen serveras med krämigt potatismos, fyllning och tranbärssås.

Läs mer