Bräserad lammstek med delikatesspotatis i ugn.

Linnéa har gjort en klassisk lammstek med härliga smaker av vitlök och rosmarin, som serveras med delikatesspotatis i ugn.

Bräserad lammstek med delikatesspotatis i ugn.

6

4 h 30 min

Linnéa har gjort en klassisk lammstek med fantastiska smaker av vitlök och rosmarin till påskbordet. Den serveras med härlig delkatesspotatis i ugn och ett passande rödvin; Faustino I Gran Reserva.Lammsteken tillagas med fördel i en klassisk lergryta, om den får plats!

Passande rött till den bräserade lammsteken:

Recept: Linnéa Seidel

Faustino I Gran ReservaFaustino I Gran Reserva 2010 - bästa årgången på 50 år.

Faustino I Gran Reserva av årgång 2010 har fått höga poäng i många internationella tester och spås vara den bästa på 50 år.

Läs mer
TryffelkycklingHelstekt kyckling i ugn med tryffelsås.

Ge kycklingen tid i ugnen på en lägre temperatur och ös den ett gudagott tryffelsmör. Av skyn som bildas gör du sen den godaste tryffelsås du kan tänka dig. 

Läs mer
Grillad ryggbiffGrillad ryggbiff med rotfrukts- och svamppuré.

Här kan man välja den svamp man tycker bäst om eller har tillgång till. Puréns sälta och fyllighet passar otroligt bra tillsammans med björnbärsmarmeladen och osten. Får du dessutom lite marmelad och ost över har du något gott att smaska på även efter mat.

Läs mer
Grillade lammracks med parmesancrème och örtpotatisGrillade lammracks med parmesancrème och örtpotatis.

Grillade lammracks med parmesancrème är perfekt att bjuda på till midsommar!

Läs mer