Briefikon.

Det är något med kombinationen fikon, varm brie och balsamvinäger. Det blir bara helt rätt! Här har Linnéa satt ihop en enkel förrätt eller smårätt med dessa smaker.

Briefikon på träbord.

4

0 h 20 min

Små söta fikon, fyllda med varm brieost och balsamvinäger, på en krispig bit bröd som suger upp både den smälta osten och balsamvinägern. Vilken lycka!

Enkelt att göra är det också.

Gillar du inte pumpakärnor kan du grovhacka valfria nötter och hastigt rosta i en stekpanna. Det blir gott det med.

/Linnéa

Bubbel till briefikon:

Recept: Linnéa Seidel

Friterad färskpotatis med het skagenröra.Friterad färskpotatis med het skagenröra.

Ett recept att testa till vårens mingel och fester: Friterad färskpotatis med het skagenröra!

Läs mer
Pata Negra Cava Semi Seco.Guldskimrande nyhet med mjuka och behagliga bubblor.

Den 20 mars lanseras det guldskimrande mousserande vinet Pata Negra Cava Semi Seco som ger en extra touch av glamour till mingelfesten.

Läs mer
Ett glas cava med en vingård i bakgrundenCava - Spaniens svar på Champagne.

De spanska mousserande vinerna Cava är populära över hela världen. Dryckesexperten Mats berättar om hur Cavan kom till, hur den tillverkas och vilka druvor som används. Du får också tips på god Cava i olika prisklasser som finns på Systembolaget.

Läs mer
Krabbröra på smörbruschetta.Krabbröra på smörbruschetta.

Ett gott tilltugg som passar utmärkt till ett glas bubbel, varför inte Pata Negra Cava?

Läs mer
Pata Negra i ValdepeñasPata Negra

Framgångsrikt och kvalitativt vinvarumärke med attraktiv prislapp.

Läs mer