Cacio e Pepe - italiensk vardagspasta.

En riktig klassiker i det italienska köket med ytterst få ingredienser som också går snabbt att tillaga. 

Cacio e pepe i en tallrik dukat på ett bord

4

0 h 30 min

Cacio e pepe är en riktig klassiker i det italienska köket. Trots få ingredienser blir det här en pastarätt du sent kommer glömma. Se till att använda en ost som har god kvalité och massor av smak! Se även till att använda riktigt hett pastavatten till såsen, det gör att osten smälter fint och ger en krämig och god sås som pastan absorberar.

Vintips till Cacio e pepe: 

Recept: Linnéa Seidel

Vit pizza på ett fat Pizza Bianco med parmesan och svamp.

Ljuvligt recept på pizza bianco med parmesan och svamp som får smaklökarna att jubla.

Läs mer
Hel kyckling i ugnsform Hel citronkyckling i ugn.

En saftig och supergod citronkyckling som tillagas i ugnen - enkelt och gott! Vi bjuder också på ett tillhörande vintips.

Läs mer
Ugnsrostad blomkål med flagad mandel.Ugnsrostad blomkål med flagad mandel.

En härligt ugnsrostad blomkål med flagad mandel som ger fin kontrast. Ät den som den är, till en sallad eller som tillbehör till middagen.

Läs mer
solgul fisksoppa med torsk och laxSolgul fisksoppa med torsk och lax.

Ett riktigt bra basrecept på fisksoppa med torsk, lax och saffran som du kokar på 30 minuter.

Läs mer