Cheesecake med marinerade bär.

Till vårens sangria har Linnéa gjort små cheesecakes med marinerade bär!

Cheesecake med marinerade bär

12 portioner

0 h 45 min

Jag älskar att kunna förbereda efterrätten i god tid, så att man bara kan ta fram och njuta när man väl avslutat middagen. En annan sak till jag gillar är att servera efterrätt i portionsformat. Det blir liksom mindre kladdigt och du vet att det garanterat kommer att räcka till alla.

Idag har jag gjort cheesecake i miniformat med marinerade bär, där bären bryter av fint mot den krämiga cheesecaken. När man marinerar bär är det bra att ha lite syra i. Ibland använder jag lime men en annan favorit, som jag gjort här, är att använda balsamvinäger istället. Eftersom cheesecake är ganska neutral i smaken är det gott om bären smakar mycket!

/Linnéa

Till cheesecaken:

Recept: Linnéa Seidel

Red Velvet Cupcakes med krämig frostingRed Velvet Cupcakes med krämig frosting till Alla hjärtans dag.

Red Velvet Cupcakes fyllda med vit chokladkula, toppad med krämig frosting i form av ljuvligt god Cream Cheese Swiss Merengue Buttercream.

Läs mer
RabarbercheesecakeCheesecake med rabarber och syltad ingefära.

Ett härligt och somrigt recept på cheesecake med rabarber och syltad ingefära som passar perfekt för våren och sommarens alla middagar. 

Läs mer
Lyxig Cheesecake med Amarula och physalisgeléCheesecake med Amarula och physalisgelé.

Med påsken kommer god mat och avkoppling. Lyxa till det med en cheesecake med Amarula och physalisgelé, du kommer inte ångra dig.

Läs mer
Don Simon Premium Sangria med bubblorDon Simon Premium Sangria - pärlande sangria i blommig flaska.

Njut av sommaren med ett glas riktigt bra sangria från Spaniens största vinhus. Servera den kall med mycket is och garnera gärna med färska frukter eller bär.

Läs mer