Chokladtårta med dulce de lechefyllning och brynt smörfrosting.

En underbar tårta dekorerad med chokladägg och rostad mandel. Duka fram och låt dina gäster hänföras. 

Chokladtårta på fat

Här hittar ni underbar tårta med dulce de lechefyllning som möter chokladkräm, chokladbottnar och en ljuvlig frosting av brynt smör. Till påsk är den fin att dekorera med chokladägg och rostad mandel! Tårtor mår överlag bra av att få stå ett dygn i kylen innan de ska ätas och den här är inget undantag.

Den här tårtan görs allra enklast i 3 steg:

Dag 1: grädda chokladbottnar och förbered chokladkräm och frosting
Dag 2: gör dulce de lechefyllning, fyll och spackla tårtan.
Dag 3: dekorera tårtan.

Dryck till chokladtårta:

Recept: Linnéa Seidel

En tallrik med rotfruktschips och topping Rotfruktschips med amerikansk löjrom och vispad crème fraîche.

Rotfruktschips med löjrom och vispad crème fraîche kan vara ett av världens bästa tilltugg. Ruskigt enkelt men imponerar alltid på gästerna. 

Läs mer
Burk med sill på dukat bord Påsksill med palsternacka, gurka, dill och gräslök.

En fräsch påsksill som lättar upp den tunga maten vi ofta äter under högtiderna. Sillen smaksätts med palsternacka, gurka, dill och gräslök och blir ett trevligt inslag på påskbordet. 

Läs mer
Matbord med lax och potatissallad Hel laxsida med rostad potatissallad.

Det här goda receptet på hel laxsida med rostad potatissallad är ett perfekt alternativ till påskmiddagen som räcker till hela familjen. 

Läs mer
Lammgryta med morötter på ett bord. Lammgryta med späda morötter.

En matig lammgryta med späda morötter som är lika god till kokt ris som potatis. 

Läs mer
Matbord dukat med kaffe och form med biscotti Biscotti med äpple.

Biscotti med smak av äpple, apelsin, kanel och mandel som är supergoda till kaffet och en skvätt calvados.

Läs mer