Smått är också gott. Crostini med krämig burrata, hallon och örtolja kan inte bli fel, lägg dem på tungan och låt smaklökarna göra jobbet.
En läcker förrätt som dessutom är enkel att laga och vacker att se på.
Sätt ugnen på 225 grader.Skär baguette i halvcentimeter tjocka skivor och lägg upp på en plåt med bakplåtspapper.
Ringla över olivolja och flingsalt. Sätt in i ugnen 8-10 minuter eller tills bröden fått fin färg.
Finhacka persilja till örtoljan, blanda med citronskal, citronjuice och olivolja.
Smaka av med flingsalt och nymald svartpeppar.
Bryt burrata och lägg på crostinin. Ringla över örtolja och halverade färska hallon. Strö över flingsalt och nymald svartpeppar.
Dekorera med basilikablad.
Sverige
149 kr
Frisk och fyllig äppelkaraktär med tydlig kryddighet av kummin och toner av anis och fänkål. Fyllig, rund och frisk smak.
O.P. Anderson bjuder här på en härligt syrlig alkoholfri drink med O.P. Anderson Petronella Alkoholfri Snaps. En underbar drink att bjuda på i vår och sommar.
Läs merSommarsallad med färskpotatis, varmrökt lax, hallon och getost - hur gott låter inte det? Passar lika bra till söndagsmiddagen som till större bjudningar.
Läs merDen här drinken är som en blandning mellan milkshake och marguerita med inslag av mogna päron och frisk lime.
Läs merApple & Dill är en enkel drink, men ack så god. Gör sig bra under årets alla månader. Kanske gör du till och med din egen äppeljuice till?
Läs mer