Fläskfilé med blue cheese-dressing och päronsallad.

Att grilla en fläskfilé och sedan servera den med en god sallad och dressing är ett genialiskt drag om man vill skapa en enkel och god middag. Det visar Linnéa här nedan.

Fläskfilé med blue cheese-dressing och päronsallad.

4

0 h 50 min

När jag var i USA fanns blue cheese-dressing att välja på nästan alla restauranger. En dressing vi absolut måste bli bättre på att äta även här hemma. Späd dressingen med mjölk till önskad konsistens.

Linnéa

Vin till fläskfilén:

Recept: Linnéa Seidel

Il Capolavoro Piemonte Rosso.Il Capolavoros mästerverk från Piemonte.

Efter premiären för Il Capolavoro Appassimento Rosso stod det klart att svenskarna inte tröttnat på de italienska rödvinerna. Nu finns även en läcker uppföljare: Il Capolavoro Piemonte Rosso.

Läs mer
Il Capolavoro Appassimento Rosso på bag-in-box. ”Mästerverket” Il Capolavoro nu även på box.

Il Capolavoro Appassimento Rosso gjorde entré på svenska marknaden i vintras men blev direkt en succé hos folket. Därför lanseras nu vinet i smidig bag-in-box.

Läs mer
Il Capolavoro Bianco på ett torg.Il Capolavoro Bianco – det italienska mästerverkets uppföljare.

Il Capolavoro Appassimento Rosso lanserades förra åter och blev snabbt en succé, som bevisar att svenskarnas intresse för de italienska vinerna håller i sig. Nu utökas vinfamiljen med nya Il Capolavoro Bianco.

Läs mer
Il Capolavoro Appassimento.Il Capolavoro - appassimento från Apulien.

Svenskarnas kärlek till italienska viner fortsätter att växa och lagom till vinterns intåg gör ett nytt "mästerverk" från Italiens klack, Apulien, entré.

Läs mer