Grillad fläskfilé med kall ädelostsås.

Linnéa gillar att servera kallskuret på en buffé. Då behöver man inte oroa sig ifall man inte kan äta direkt när det är tänkt. Köttet blir makalöst gott om det får ligga i den här goda marinaden över natten.

Marinerad fläskfilé med kall ädelostsås

4 portioner

0 h 25 min

Jag gillar att servera kallskuret på en buffé. Då behöver man inte oroa sig ifall något drar ut på tiden och man inte kan äta direkt när det är tänkt. Den marinerade fläskfilén blir makalöst god om det får ligga i den goda marinaden över natten. Och allra godast blir det om man serverar en krämig ädelostsås till!

Rött vin till grillad fläskfilé

Recept: Linnéa Seidel

Caprese med jordgubbarCaprese med jordgubbar och mozzarella.

Gör en lyxig caprese med jordgubbar - svenska, söta och solmogna. Linnéa tycker att det är godast att ringla balsamico över, men det passar även fint att klicka ut lite grön pesto. Välj det du gillar bäst.

Läs mer
Matjessill och potatis på skedMunsbitar av matjessill och färskpotatis till midsommar.

Servera matjessillen som små fina munsbitar där du får allt i ett. Färskpotatis, gräddfil, sill och gräslök. Lägg upp på fina gamla silverskedar. Perfekt till snapsen!

Läs mer
Frittata med löjrom och smetanaFrittata med löjrom till midsommar.

Laga en härlig frittata med löjrom och smetana till midsommarbuffén! Du kan även servera lite rökt lax till om du känner för det.

Läs mer
Flädermarinerade jordgubbar med vaniljsabayonneFlädermarinerade jordgubbar med vaniljsabayonne.

Linnéas efterrätt är en oslagbar kombination! Frisk, söt, krämig och krispig på samma gång.

Läs mer