En lättlagad vegoburgare som smaksätts med vitlök och dijonsenap. Serveras med färska grönsaker och avokado. Perfekt för sommarens grillstunder!
En lättlagad vegoburgare som smaksätts med vitlök och dijonsenap. Serveras med färska grönsaker och avokado. Perfekt för sommarens grillstunder!
Tina Anammas färs i 30 min innan användning och lägg sedan i en bunke.
Riv i löken, pressa i vitlöken och tillsätt sedan fond, peppar, chili och dijonsenap.
Blanda alla ingredienser ordentligt och forma därefter till burgare.
Förstek gärna burgarna lätt på medelhög värme innan du lägger dem på grillen.
Grilla burgarna till dess att de fått fin yta.
Servera med valfria tillbehör.
USA
239 kr
CHILL OUT Shiraz California har en stor, varm och fruktig doft med inslag av blåbär och körsbär. Fyllig och relativt mjuk smak med koncentrerad frukt där man finner inslag av körsbär, blåbär, björnbär och ek.
Tips för att få vegansk mat att passa till kraftiga röda viner.
Läs merLinnéa bjuder på en härlig gryta med jordnära smaker och färger som passar nu när hösten är här på riktigt.
Läs merGod mat är gränslös och bloggaren Zeina Mortadas kokbok vänder sig till nyfikna, fördomsfria matentusiaster som gillar vällagad och vegetarisk smakrik mat.
Läs merBehöver du inspiration till din vegetariska matlagning? Här listar vi 8 goda vegetariska rätter med tillhörande vintips, perfekt när du behöver inspiration till nästa middag.
Läs mer