En lättlagad vegoburgare som smaksätts med vitlök och dijonsenap. Serveras med färska grönsaker och avokado. Perfekt för sommarens grillstunder!
En lättlagad vegoburgare som smaksätts med vitlök och dijonsenap. Serveras med färska grönsaker och avokado. Perfekt för sommarens grillstunder!
Tina Anammas färs i 30 min innan användning och lägg sedan i en bunke.
Riv i löken, pressa i vitlöken och tillsätt sedan fond, peppar, chili och dijonsenap.
Blanda alla ingredienser ordentligt och forma därefter till burgare.
Förstek gärna burgarna lätt på medelhög värme innan du lägger dem på grillen.
Grilla burgarna till dess att de fått fin yta.
Servera med valfria tillbehör.
Spanien
209 kr
I glaset ett fruktigt och rödbärigt vin med smak av hallon, jordgubbar, viol, färska örter och röda vinbär. Toppen till vegetariska rätter, till rätter av ljust kött, som fläsk eller kyckling eller till köttfärslimpan.
Nyhet
Nya Zeeland
119 kr
Dice Central Otago Pinot Noir är ett elegant vin med bärig smak med inslag av skogshallon, örter och körsbär.
Tips för att få vegansk mat att passa till kraftiga röda viner.
Läs merLinnéa bjuder på en härlig gryta med jordnära smaker och färger som passar nu när hösten är här på riktigt.
Läs merGod mat är gränslös och bloggaren Zeina Mortadas kokbok vänder sig till nyfikna, fördomsfria matentusiaster som gillar vällagad och vegetarisk smakrik mat.
Läs merBehöver du inspiration till din vegetariska matlagning? Här listar vi 8 goda vegetariska rätter med tillhörande vintips, perfekt när du behöver inspiration till nästa middag.
Läs mer