Helbakad kyckling med potatisgalette.

Helbakad kyckling och potatisgalette som serveras med en smörsås med sardeller och kapris samt en sallad med confiterad citrondressing.

Helbakad kyckling med potatisgalette

4

Varmrätten i vår grosshandlarmeny är en helbakad kyckling med potatisgalette. Till den serveras en smörsås med sardeller och kapris samt en sallad på bittra blad och spenat i en confiterad citrondressing. Till förrätt serveras tagliatelle med syrad grädde och tryffel och efterrätten består av en ljuvlig körsbärstarte med salviagrädde.

Dryck till snapsbordet:

Recept: Marion Ringberg

Tagliatelle i syrad grädde, Västerbottensost, dragon och färsk tryffelHandskuren tagliatelle i syrad grädde.

Krämig tagliatelle med en sås gjord på syrad grädde, Västerbottensost och dragon. Hyvla färsk tryffel över pastan innan servering.

Läs mer
Körsbärstarte med salviagräddeKörsbärstarte med salviagrädde.

En ljuvlig körsbärstarte med salviagrädde är desserten i vår grosshandlarlunch, speciellt framtagen för firandet av O.P. Anderson som fyller 130 år 2021.

Läs mer
O.P. Anderson Original med glasO.P. Anderson Distillery

Här produceras svenska snapsklassiker som Gammal Norrlands Akvavit, Bäska Droppar och, inte minst, flaggskeppet O.P. Anderson.

Läs mer