Inlagd sill med citron, dill och pepparrot.

Ingen påsk utan sill! Här har Linnéa gjort en frisk och smakrik sill som får smak av citrus och dill, samt lite sting av pepparrot.

Sill med citron, dill och pepparrot.

1

En fräsch och vårig sill som passar perfekt till påsk. Sillen mår fint av att få stå till sig över natten i kylskåpet innan den serveras.

Snaps till sillen:

Recept: Linnéa Seidel

Räkcheesecake till påskbordetRäkcheesecake.

Den här vackra skaldjursskapelsen passar lika bra till påsk som till midsommar eller varför inte till kräftskivan. Kom ihåg att man äter med ögonen också, så lägg lite extra kärlek på dekorationen!

Läs mer
Krustader med äggröra och löjrom.Krustader med äggröra och löjrom.

Inled påskfirandet med bubbel och plockmat! Här tipsar vi om krispiga krustader som fylls med äggröra och toppas med lyxig löjrom.

Läs mer
Lammstek med örttapenade och potatisbakelser.Lammstek med örttapenade, potatisbakelser och ugnsbakade primörer.

Påsklammet går att variera hur mycket som helst. Till årets påskmiddag har Linnéa lagat lammstek som serveras med en läcker örtsås och söta potatisbakelser.

Läs mer
Rulltårta med citronkräm, grädde och chokladägg.Rulltårta med citronkräm, grädde och chokladägg.

Avsluta påskmiddagen med något gott och sött. Här har Linnéa visat hur du kan göra din rulltårta till en festlig påskdessert med rätt dekorationer!

Läs mer