Det här är ett utmärkt veganskt alternativ till sill! Den inlagda zucchinin fungerar fint att använda i olika röror, men gör sig precis lika bra som här, när den bara är inlagd.
0 h 25 min
Perfekt att servera till de personer som av en eller annan anledning inte gillar smaken av sill!
Blanda ättika, socker och vatten i en kastrull. Låt koka upp.
Skär zucchini i små tärningar, skiva purjolök och morot. Lägg i en stor glasburk. Ha i lagerbladen och salt. Slå över den varma lagen. Sätt lock på burken och förvara svalt.
Sverige
265 kr
O.P. Anderson Björk har en kryddig och frisk karaktär med toner av björksav och björkknopp, citronzest samt den klassiska O.P.-kryddningen kummin, anis och fänkål.
Sverige
245 kr
"En personlig gammal favorit som är mild och mjuk i stilen med doft och smak av honung, russin och lite ekfatsbetonad krydda. Aningen whiskylik."Andreas Grube i Allt om Vin nr 11/2019
Stor doft med inslag av honung, halm och russin. Ren smak med liten sötma, inslag av honung, halm och russin.
Recept: Linnéa Seidel
Man behöver inte alltid ha sill till nubbe. Ibland kan det vara gott med en god laxröra också. Servera gärna laxröran i fina snapsglas.
Läs merAtt tillaga en hel kyckling i ugn är ett väldigt smidigt sätt att laga mat på.
Läs merFetaost och rödbetor är en oslagbar kombination och tillsammans med jordgubbar, groddar och melon känns det riktigt vårigt och fräscht!
Läs merSmå fina grillspett gör sig otroligt bra på en buffé.
Läs merNär man, som på en buffé, har många olika rätter kan jag tycka att en kall sås gör sig allra bäst.
Läs merIbland kan det vara kul att servera något annat än klassisk potatisgratäng. Därför bjuder jag den här gången på små, otroligt goda potatiskakor som jag gräddat i en muffinsplåt.
Läs mer