Julkryddad ribbestek med brysselkål och apelsinlingon.

Vågar man byta ut julskinkan? Kanske inte, men kanske kan en julkryddad Ribbestek bli ett gott alternativ? 

Julkryddad ribbestek

1 h 45 min

Vågar man byta ut julskinkan? Kanske inte, men kanske kan en julkryddad ribbestek bli ett gott alternativ? En skinkstek med svålen kvar som ugnsbakas till den blir alldeles krispig.

Recept: Linnéa Seidel

Sillröra med smak av senapSillröra med smak av senap.

Till snapsen ska det såklart vara sill. Här har jag gjort en sillröra som har härlig smak av senap. Vilket passar ypperligt till O.P Andersson Julaquavit!

Läs mer
Varm grönkålssalladVarm grönkålssallad med lax.

Här har jag gjort en varm grönkålssallad som fått sällskap av både lax, svenskt äpple och granatäpple. En otroligt god kombination till julbordet!

Läs mer
SaffransmousseSaffransmousse med vit choklad, rom och lingon.

Vad passar bättre att avsluta en julmiddag med än en härlig saffransmousse?

Läs mer