Kantarell- och grönkålspizza.

Klockrent tilltugg tillsammans med kräftorna! Gör små pizzor - rundlar av deg som du toppar med goda kantareller och grönkål

Kantarell och grönkålspizza

0 h 35 min

Sensommarens lyxigaste pizzor är garanterat de här små godingarna med stekt lök, kantareller och grönkål.

Grönkålen blir så mjuk och god om du knådar den med olja och sedan smaksätter med citron och salt. En perfekt topping på pizzan och så gott till kräftorna! Receptet räcker till 1 stor pizza eller till ca 10 små. Men du kan utan problem dubbla receptet om du vill göra flera.

Istället för tomatsås på pizzan gör jag en "pizza bianco", och då använder jag creme fraiche och som ost har jag här valt smakrik västerbottensost. Så gott! Pizzorna är sedan klara i ugnen på cirka 15 minuter.

/Linnéa

Vin till pizzan:

Recept: Linnéa Seidel

Rostat bröd med färskoströraBaka eget bröd som rostas och serveras med färskoströra.

Linnéa ger sitt bästa recept på rostbröd och tillhörande färskoströra. Ett måste på kräftskivan.

Läs mer
Mazarintårta med sensommarbärMazarintårta med vinbär och hallon.

Bjud gästerna på en oförglömlig tårta med mascarponekräm. Perfekt avslut på en kräftafton.

Läs mer
Pizza alla vodka recept från boken Pizza WizardPizza alla vodka - recept från boken Pizza Wizard.

Pizza alla Vodka är en tolkning av den populära pastarätten Penna alla vodka. Oskar Montano bjuder på pizzareceptet från kokboken "Pizza Wizard".

Läs mer
Pizza Bianca med rostad palsternacka och piemontesisk ostPizza Bianca med rostad palsternacka och piemontesisk ost.

Sandra Mastio har tagit fram ett ljuvligt recept på vit pizza med rostad palsternacka, endiver och piemontesisk ost som passar utmärkt till ett glas rött från Italien...

Läs mer