Kladdig chokladtårta med fudge-topping.

En härligt chokladig påsktårta som toppas med len fudge som fått smak av päron från Xanté. Dekorera med chokladägg och ätbara penséer.

Kladdig chokladtårta med fudge-topping

3 h 0 min

Till kaffet har jag bakat en härligt chokladig tårta som toppas med en len fudge. Dekorera med godisägg och ätbara penséer. Hur gott som helst.

Recept: Linnéa Seidel

Laxcarpaccio med citrondressingLaxcarpaccio med citrondressing.

Laxcarpaccio är en lyxig och smakrik aptitretare. Här som en av rätterna på påskbordet, men kan serveras som festlig förrätt året runt. 

Läs mer
Bräserad lammstek med delikatesspotatis i ugn.Bräserad lammstek med delikatesspotatis i ugn.

Linnéa har gjort en klassisk lammstek med härliga smaker av vitlök och rosmarin, som serveras med delikatesspotatis i ugn.

Läs mer
Västerbottenssill med dillVästerbottenssill med dill.

Att smaksätta sin egen sill är lätt, och det här receptet med Västerbottensost tillsammans med sill och dill är en klockren kombination.

Läs mer
Kycklingpaj med vårprimörerKycklingpaj med vårprimörer.

En god paj som dessutom är vacker att ställa fram på påskbordet. Fylld med kyckling och vårprimörer i form av morötter och sparris.

Läs mer
Xanté Cognac & PearXanté

1994 introducerades Xanté i Sverige och tog hela landet med storm. De senaste åren har flera nya produkter lanserats, alla med smaken av söta päron i centrum.

Läs mer