Krämig kycklinggryta med svamp, timjan och rosmarin.

Linnéa har lagat en krämig men samtidigt fräsch kycklinggryta med svamp som fått smak av färska örter och citron.

Kycklinggryta med svamp

4

0 h 30 min

Grytor kan vara murriga och lite tunga. Men de kan också vara fräscha och lätta. Dagens recept tillhör den senare kategorin. En krämig kycklinggryta med svamp som fått smak av färska örter och citron. Kycklingen får steka klart i ugnen medan svampen steks och såsen kokar ihop. Men vill du går det såklart bra att skära kycklingen i mindre bitar och låta den koka klart i såsen istället. Jag föredrar att tillaga kycklingen i ugnen då den blir makalöst mör och perfekt tillagat på detta viset!

Vintips till kycklinggrytan:

Recept: Linnéa Seidel

Kycklinggryta med kokos och koriander.Asiatisk kycklinggryta med kokos, koriander och cashew.

Härliga smaker möts i den här kycklinggrytan. Servera med nykokt ris och toppa med cashewnötter för extra crunch.

Läs mer
Il Capolavoro Bianco på ett torg.Il Capolavoro Bianco – det italienska mästerverkets uppföljare.

Il Capolavoro Appassimento Rosso lanserades förra åter och blev snabbt en succé, som bevisar att svenskarnas intresse för de italienska vinerna håller i sig. Nu utökas vinfamiljen med nya Il Capolavoro Bianco.

Läs mer
Grillad kyckling med rotfruktsstrips och guacemole på bondbönorGrillad kyckling med rotfruktsstrips och guacamole på bondbönor.

Linnéa bjuder på grillmiddag med grillad kyckling med massor av härliga smaker. Till det gör hon pommes frites av rotfrukter och en egen, försvenskad version av den så populära guacamolen.  

Läs mer
Citronkyckling med vitlök och timjan på fatCitronkyckling med vitlök och timjan.

Kyckling i ugn går alltid hem. I det här goda receptet fylls kycklingen med citron, vitlök och timjan som serveras med sås och ugnsbakad potatis.

Läs mer