Lammstek med örttapenade, potatisbakelser och ugnsbakade primörer.

Påsklammet går att variera hur mycket som helst. Till årets påskmiddag har Linnéa lagat lammstek som serveras med en läcker örtsås och söta potatisbakelser.

Lammstek med örttapenade och potatisbakelser.

4-6

En härlig lammstek med goda tillbehör förgyller påskmiddagen. Hur väl tillagad du vill ha din stek väljer du själv. Vid ca 58 grader är den blodig, 60 grader medium och 70 grader välstekt.

Kom ihåg att köttet stiger någon grad när det får vila, så ta ut det när det är någon grad under önskat resultat.

Vin till lammet:

Recept: Linnéa Seidel

Krustader med äggröra och löjrom.Krustader med äggröra och löjrom.

Inled påskfirandet med bubbel och plockmat! Här tipsar vi om krispiga krustader som fylls med äggröra och toppas med lyxig löjrom.

Läs mer
Sill med citron, dill och pepparrot.Inlagd sill med citron, dill och pepparrot.

Ingen påsk utan sill! Här har Linnéa gjort en frisk och smakrik sill som får smak av citrus och dill, samt lite sting av pepparrot.

Läs mer
Räkcheesecake till påskbordetRäkcheesecake.

Den här vackra skaldjursskapelsen passar lika bra till påsk som till midsommar eller varför inte till kräftskivan. Kom ihåg att man äter med ögonen också, så lägg lite extra kärlek på dekorationen!

Läs mer
Rulltårta med citronkräm, grädde och chokladägg.Rulltårta med citronkräm, grädde och chokladägg.

Avsluta påskmiddagen med något gott och sött. Här har Linnéa visat hur du kan göra din rulltårta till en festlig påskdessert med rätt dekorationer!

Läs mer