Det här receptet är en riktig storfavorit. Marinaden kan man antingen lägga direkt på köttet en stund innan det serveras. Eller så kan man låta köttet ligga och dra i marinaden över natten, det blir också himla gott.
0 h 10 min
Det här receptet är en riktig storfavorit. Marinaden kan man antingen lägga direkt på köttet en stund innan det serveras. Eller så kan man låta köttet ligga och dra i marinaden över natten, det blir också himla gott. Receptet är enkelt att dubblera om man blir många! Gör antingen rostbiffen själv eller köp färdig i butik.
Skala lök och vitlök och hacka dem fint.
Finhacka de soltorkade tomaterna och basilikan.
Blanda allt med olja och balsamvinäger.
Lägg antingen skivorna av rostbiff i marinaden över natten. Eller lägg upp rostbiffen på ett fat och häll över marinaden. Låt stå och dra cirka en timme innan servering.
Italien
99 kr
109 kr
Ett ekologiskt italienskt rödvin med toner av körsbär, örtkryddor och plommon. Perfekt till pasta och italienska rätter.
Recept: Linnéa Seidel
Nu för tiden är det superenkelt att smaksätta sin egen sill då det finns så många bra baser att använda sig av. Du behöver inte stå och göra egna inläggningar helt från början.
Läs merIngen sommar utan potatissallad, eller hur! Det här receptet brukar jag ofta göra och folk tycker alltid det är himla gott. Hemligheten är att smaksätta med senap och finriven pepparrot. Det är en oslagbar kombination när det kommer till potatissallad!
Läs merSalt fetaost och söt vattenmelon, vilken oslagbar kombination det är. Låt gärna salladen stå framme en liten stund innan den serveras så den inte är kylskåpskall, då smakar den ännu godare! Ett tips är att köpa en kvalitets-fetaost och inte salladsost. Fe
Läs merBlir det midsommar utan svenska jordgubbar? Ja självklart, men den blir ju så mycket bättre med jordgubbar till desserten!
Läs mer