Parmalindad oxfilé med svamp- och tryffelkräm och hasselbacksrödbetor.

Linnéa lindar oxfilén med parmaskinka och serverar med en smakrik svamp- & tryffelkräm och hasselbacksrödbetor med brynt smör.

Parmalindad oxfilé med svamp- och tryffelkräm och hasselbacksrödbetor.

4

1 h 45 min

Förutom hummer så är nog oxfilé den råvara vi förknippar mest med nyår. Och i år är inget undantag! Här har jag lindat oxfilén med parmaskinka och sedan serverar jag den med en smakrik svampkräm och hasselbacksrödbetor med brynt smör. Jag är nog lite barnsligt förtjust i de här rödbetorna. Men de är verkligen allt man kan önska i smakväg!

Recept: Linnéa Seidel

Champagneflaskor - bästa bubblet till nyårBästa bubblet till nyår - så väljer du rätt.

Nyårsafton är årets bubblogaste kväll och att välja rätt dryck kan höja upplevelsen. Här tipsar vår dryckesexpert Mats Claësson om bästa bubblet till nyår.

Läs mer
Hjortronglass med bränd maräng och färska hallonHjortronglass med bränd maräng och färska hallon.

Avsluta nyårsmiddagen med stil! Gör en hjortronglass som du smaksätter med dessertvin. Spritsa på fina marängtoppar som du bränner av och toppa med hallon.

Läs mer
Nyårsdukning av Catharina Lindeberg BernhardssonDuka till nyår med återanvänt, naturprodukter och närodlat i säsong.

Catharina Lindeberg Bernhardsson som är expert på dukning. Hon delar med sig av några tips på dukning som kan förgylla nyårsmiddagen.

Läs mer