De perfekta tillbehören till tacos och pulled pork! Dessa smakrika pickles gör du snabbt och enkelt.
0 h 30 min
Lägg grönsakerna i varsin skål eller burk. Koka upp lagen.
Dela upp lagen och häll varm lag över rödlöken och kall lag över blomkålen. Låt dra minst en halvtimme.
Servera pulled pork, bönröra, picklade grönsaker och nachos som tilltugg.
Chile
139 kr
Smaken är mjuk och fruktig med inslag av mörka frukter och bär samt ett stänk av vanilj, svartpeppar och lakrits. Utmärkt till medelkraftiga och lite kraftigare kötträtter.
Det mexikanska köket är ett av de mest etablerade internationellt. Vi lär dig att välja passande dryck till detta kryddstarka kök.
Läs merFrijoles är gott till tacos och tex mex, men även som grilltillbehör. En lättlagad bönröra med lök, vitlök, och chili.
Läs merHemlagat är bäst! Och enklare än vad du tror. Hoppa över kryddpåsen och gör din egen avokadoröra. Extra god blir guacamolen om du mortlar i stället för att mixa avokadon och låter den vara lite bitig!
Läs merSofia Henriksson, vinnaren från Sveriges Mästerkock, bjuder på sitt recept på crispy fish tacos med mango- och avokadosalsa, kålsallad och chipotlemajo.
Läs mer