Pocherad vit fisk med vitvinssås och skaldjur.

Vilken fisk man väljer är upp till var och ens smak. Desto viktigare är det att man pocherar fisken i ett välkryddat spad med lite smör. Spadet används sedan till såsen.

Pocherad vit fisk med vitvinssås och skaldjur

4

Vilken fisk man väljer är upp till var och ens smak. Desto viktigare är det att man pocherar fisken i ett välkryddat spad med lite smör. Spadet används sedan till vitvinssåsen. En god vitvinssås lyfter vilken fisk som helst!

Viner till pocherad vit fisk med vitvinssås:

Recept: Elisabeth Johansson

Kan man dricka rött vin till fisk?Rött vin till fisk - funkar det?

Är det alltid vitt vin till fisk som gäller? Nej. I många fall är det minst lika bra med rosé eller rött vin till fisk. Dryckesexpert Mats guidar och ger tips på rött vin till olika fiskrätter.

Läs mer
Pasta med lax, räkor och saffranPasta med lax, räkor och saffran.

Laga Linnéas pasta som sprider ljuvliga dofter och smakar himmelskt. Läs hela receptet och få tillhörande dryckestips.

Läs mer
Ceviche på gös, råa tomater och salsa på grillade tomaterCeviche på gös med råa tomater och salsa på grillade tomater.

Mauritz Larsson Stormgaard har släppt en bok om utekök och bjuder på sitt recept på ceviche på gös med salsa på grillade tomater.

Läs mer
Gratinerad hummerGratinerad hummer med parmesan.

Om du älskar hummer och vill prova något annat, rekommenderar vi att gratinera den enligt Linnéas recept. 

Läs mer