Quesadilla på runt tunnbröd? Ja men visst! Det blir supergott. Hittar du inte runt tunnbröd går det såklart bra med vanligt rektangulärt också.
När det kommer till osten är 150 g något att utgå ifrån. Vill du ha mer eller mindre ost? Ja men ta det! Jag gillar att blanda mozzarella och cheddar, men ta den osten du gillar bäst.
Servera med en fräsch och fruktig salsa. Så gott!
/Linnéa
Dela och kärna ur avokadon. Mosa ihop den med den varmrökta laxen. Finhacka salladslöken.
Klicka ut detta på ena halvan av de runda tunnbröden.
Fördela osten över och vik dubbelt.
Stek i medelvarm stekpanna tills brödet fått fin färg och osten smält.
Dela varje quesadilla i två.
Strö lite färsk koriander över de varma bröden.
Skala persikorna och dela dom i mindre bitar. Skär ner jordgubbarna i småbitar.
Pressa över saft från 1 lime.
Finhacka salladslöken och blanda i. Smaka av med salt.
Låt salsan gärna stå i minst 30 minuter innan servering.
USA
235 kr
CHILL OUT Shiraz Rosé California har en fruktig och doft med inslag av hallon, jordgubbar, persika och örter. Rosévinet är fruktigt med angenäma toner av hallon, persika, körsbär och blodapelsin. Utmärkt till lättare rätter med ljust kött, sallader och grillad fisk.
Recept: Linnéa Seidel
Gör en lyxig caprese med jordgubbar - svenska, söta och solmogna. Linnéa tycker att det är godast att ringla balsamico över, men det passar även fint att klicka ut lite grön pesto. Välj det du gillar bäst.
Läs merEtt somrigt recept på grillad lax som paras ihop med en sallad baserad på jordgubbar, melon, fetaost och oliver. Passar utmärkt ihop med ett glas rosévin.
Läs merLinnéa tipsar om en favorit som är enkel att variera. Somrig sallad med jordgubbar och vit quinoa - god som den är eller som tillbehör till grillat.
Läs merFish taco har blivit en nästan lika populär rätt som klassikern med köttfärs. Här är ett recept med torsk och en slät avokadokräm - men du kan självklart välja vilka tillbehör du vill!
Läs mer