Rårakor med pepparrotskräm och kallrökt lax.

En frasig råraka som toppas med hemgjord pepparrotskräm med styrka efter behag. Toppas med kallrökt lax och några ärtskott för dekoration.

Rårakor med kallrökt lax.

8

Finns det något lyxigare än en frasig råraka stekt i smör? Jag tror nästan inte det! Här serveras den med en av sina bästa smakkompisar, nämligen pepparrotskräm. Och visst finns det till exempel färskost smaksatt med pepparrot som skulle fungera att använda här. Men det här blir ett par snäpp godare, så det är väl värt att göra egen. Hur mycket smak av pepparrot du vill ha avgör du själv, börja lite försiktigt och öka på mängden tills du får önskad smak.

/Linnéa

Dryck till rårakorna:

Recept: Linnéa Seidel

Gurksnittar med tångkaviar.Gurksnittar med smetana och tångkaviar.

Enkel och gott tilltugg till välkomstbubblet i påsk! De krispiga gurkskivorna är perfekta som botten på dessa snittar som får god smak av tångkaviar och sesamfrön.

Läs mer
Sparris med pocherat ägg och sveciakräm.Smörstekt sparris med pocherat ägg och sveciakräm.

Sparris måste vara vårens mest älskade primör! Här har Linnéa gjort ett recept till påskmiddagen där smörstekt sparris serveras med krämigt ägg och smakrik ostkräm.

Läs mer
Lammporchetta med krispig potatis och örtsky.Porchetta på lamm, med krispiga potatisar och örtsky.

Denna porchetta på lamm blir en maffig huvudattraktion på påskbordet! Servera med krispig potatis och smakrik sky - och varför inte ett gott rödvin?

Läs mer
Påsktårta med choklad och pistage.Påsktårta med choklad och pistage.

Till påskens efterrätt har Linnéa bakat en ljuvlig påsktårta med smak av mjölkchoklad, pistage och apelsin.

Läs mer
Tryfflar med passionsfrukt och kokos.Passionstryfflar med mörk choklad och kokos.

Här har Linnéa gjort ett påskgodis med lite vuxnare smaker - underbara små chokladtryfflar med passionsfrukt och kokos.

Läs mer