Regnbågssallad med burrata och basilikaolja.

Den här matiga regnbågssalladen med burrata och basilikaolja passar perfekt att servera på en buffé, till grillat eller varför inte som en god och färgsprakande förrätt?

Regnbågssallad med burrata och basilikaolja

0 h 45 min

Sommarfester, grillfester och avslutningar står för dörren. Det sägs ju att man ska äta en regnbåge av färgglad mat vid varje måltid och visst gäller det även vid festligare tillfällen! Den här matiga regnbågssalladen med burrata och basilikaolja passar perfekt att servera på en buffé, till grillat eller varför inte som en god och färgsprakande förrätt?

Den krämiga burratan blir en härlig kontrast till alla grönsaker och frukter, och har du inte provat burrata (gräddfylld mozzarella) än, så är det ett bra tillfälle! Salladen passar fint att äta precis som den är, men du kan även servera grillad fisk eller skaldjur till. Det blir magiskt gott! Basilikaoljan jag har gjort i dag är otroligt god att doppa bröd i eller ha på sallader.

Bubbel till regnsbågssallad med burrata och basilikaolja:

Recept: Linnéa Seidel

Skördesallad på säsongens rotsakerSkördesallad på säsongens rotsaker.

En sallad på bland annat sötpotatis, zucchini, rödbetor och nektariner. Toppa med knapriga pistagenötter och en dressing av dadlar, basilika och vitlök.

Läs mer
Asiatisk kycklingsallad med jordnötsdressingAsiatisk kycklingsallad med jordnötsdressing.

Recept på en smakrik kycklingsallad med smak av ingefära, chili och jordnötter.

Läs mer
Laxsallad med avokadokräm och rökt majonnäsSallad med halstrad, sesampanerad lax, avokadokräm och rökt majonnäs.

Linnéa har skapat en trerättersmeny för alla stunder då något eller någon finns att fira.

Läs mer
CAMP Sparkling - nyhet på burk.CAMP Sparkling - franskt bubbel i klimatsmart burk.

Här kommer en nyhet bland de mousserande vinerna på Systembolaget - CAMP Sparkling. Ett friskt bubbel från Frankrike som säljs på klimatsmart aluminiumburk.

Läs mer