Regnbågssallad med picklad blomkål och ugnsrostade primörer.

En fräsch och supergod rätt i regnbågens alla färger gjord på vårens och sommarens primörer i ugn och picklad blomkål.

Regnbågssallad med picklad blomkål

1 h 0 min

Det sägs att man ska äta en tallrik av regnbågens alla färger varje dag! Och självklart gäller även det på sommaren. Ugnsrosta sommarens primörer och servera med picklad blomkål. Perfekt till ett glas rosé!

Passande vin:

Recept: Linnéa Seidel

Hel laxsidaHel laxsida med citrus och örter.

Att tillaga en hel laxsida blir både gott och är enkelt. Passar perfekt på en påskbuffé till ett glas vitt vin.

Läs mer
Helstekt biffradHelstekt biffrad med kappa, färskpotatis och tryffelsmör.

När du helsteker en biffrad, se till att inte använda en bit under 1 kg, då är risken stor att köttet blir torrt. Ta hellre en lite större bit, det som blir över passar perfekt till biff stroganoff eller kanske en biffsallad dagen efter!

Läs mer
Mandelkaka med ricottaMandelkaka med ricotta.

En saftig mandelkaka som smakar allra bäst med lite färska bär och lättvispad grädde. Kakan bakas på mandelmjöl vilket gör den till ett bra glutenfritt alternativ!

Läs mer
Sallad med päron, ost och rostade valnötterSallad med päron, ost och rostade valnötter.

Linnéa har satt ihop en fräsch och mättande sallad med päron till sensommarens luncher.

Läs mer